Stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. V redu Več o piškotkih nastavljenih na strani.
Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Kontaktirajte nas
Delo v Londonu

Za mehak pristanek pri iskanju službe v Londonu

 

Bi rad izkoristil možnosti, ki jih ponuja prosti trg dela v EU? Potem si gotovo pomislil na London - angleško znaš, mesto je super in letalske karte niso drage. Vendar žal ni vedno lahko začeti z iskanjem službe, sploh če si v tuji državi in v tuji kulturi.

 

Začni svoje življenje v Londonu brez stresa. Po prihodu te britanska agencija Britbound takoj povabi na tipično britansko dobrodošlico - pivo v tradicionalnem londonskem pubu. Tam spoznaš celotno ekipo, se povežeš z ostalimi "soiskalci" in dobiš vse informacije o življenju v velikem mestu. Da lažje najdeš prvo službo in ohraniš stike s svojimi novimi kolegi, te Britbound poveže s pravimi ljudmi, pomaga odpreti bančni račun in uredi pridobitev davčne številke (national insurance number), ki je nujna za začetek dela, ter ti da vse zemljevide in vodiče, ki jh potrebuješ pri obiskovanju vseh intervjujev za službo. Povrhu ti dodajo še 3-dnevno članstvo v fitnesu, da boš poln energije in moči ob pričetku nove službe.


Paketi Britbound so idealni za vse, ki se odpravljajo v Veliko Britanijo na delo - ne glede na status. Edina omejitev je starost med 18 in 35 leti.

 

Britbound Basix

Kaj vključuje?

 • Izbira in odprtje bančnega računa
 • Brezplačen prenos denarja
 • SIM kartica (izbereš operaterja)
 • Zaposlitveni nasveti in vzorec britanskega CV-ja
 • Uvodni sestanek
 • Pomoč pri pridobitvi davčne številke (NIN) in pri davkih
 • Nasveti in pomoč pri iskanju stanovanja
 • Brezplačen WiFi v prostorih Britbounda


PLUS!

 • Arrival info party
 • Tradicionalni Pub Lunch
 • Prost vstop v 'The Church' night club
 • 3-dnevno članstvo v fitnesu in popust na mesečno članarino
 • Brezplačen vstop v Ministry of Sound
 • Tematsko obarvani Monopoly pub crawl
 • Članstvo v Social Events Club

Cene


Britbound Basix

Cena za imetnike ISIC / IYTC / ITIC izkaznic 

99 € 

Cena za vse ostale 

102 € 

 

 

CV Consultation (+ 61 €)

Kvaliteten življenjepis ti da večjo vrednost in lažjii začetek ob iskanju službe. Za sestavo svojega življenjepisa dobiš osebnega svetovalca, ki oceni tvoj talent, sposobnosti in pripravi prenovljen življenjepis, ki kar najbolje predstavi tvoje sposobnosti in izkušnje. Potem bomo skupaj pripravili strategijo, kako najbolje najti delo v sektorju, ki je najbolj relevantno glede na tvoje sposobnosti.

Britbound Job Starter Pack (+ 371 €)

Če je tvoj cilj, da začneš z delom čim prej, je Job Starter Package prava izbira zate! Iskanje službe lahko traja tedne ali celo preko enega meseca, z našim paketom pa ti Britbound službo poišče v roku 14 dni po prihodu v London - če ne, ti vrnejo denar.

 

14-dnevno zagotovilo se začne po izpolnitvi vseh obrazcev in po testiranju tvoje angleščine in izkušenj.  Če delo dobiš pravočasno, ampak v enem mesecu ne zaslužiš toliko, kot je strošek Job Starter paketa, ti Britbound povrne razliko.


Job Starter Package ti poišče službo na področju gostinstva (Bar/Hospitality), gradnje in obrti (Construction and Trades), poučevanja (Qualified Teacher), asistiranja učiteljem (Teaching Assistant) ali varstva otrok (Childcare) v roku 14 dni po tem, ko se registriraš z zaposlitvenim strokovnjakom. Sestanek se določi pred odhodom in nastopi takoj, ko je mogoče po prihodu. Zaradi tega se moraš na ta program prijaviti vsaj 5 tednov pred prihodom v London. Prazniki se ne štejejo v čas 14 dni.

 

Za udeležbo na tem programu moraš biti na voljo za delo vsaj 3 mesece.

 

Program vključuje tudi vse storitve Basix paketa!

 

Pogoji za prijavo

 

Prijava

Prijaviš se lahko kadar koli med letom vsaj tri dni pred odhodom za Basix programa ter dober mesec prej za Job Starter Package in CV Consultation - osebno pri nas v pisarni ali preko mejla. Vse, kar potrebujemo za začetek prijave, so ime in priimek, mejl, telefonska številka ter datum rojstva in okviren datum prihoda. Točen datum uvodnega sestanka določiš sam preko spletne aplikacije po potrditvi prijave!

 

Kaj pa letalska karta? Zavarovanje? Itn?

Pri nas ti lahko poiščemo tudi ugodne cene rednih letalskih kart, ki so najprimernejše za takšne podvige, saj ponujajo ugodno spremembo datumov, brezplačno prtljago in lete iz Ljubljane.


Zavarovanje imaš med delom običajno že urejeno, za tistih nekaj dni pred začetkom dela pa si lahko omisliš potovalna zavarovanja, ki jih ponujamo mi.

 

Poleg tega ponujamo še vrsto aktivnosti in izletov v Londonu in okolici - od London Sightseeing kartice do enodnevnih izletov v Stonehenge itd. Večina aktivnosti prinaša še dodatne popuste za imetnike ISIC izkaznic.

 

Več info :: delo@stapotovanja.com

Oznake: delo, london, anglija
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine
Spela, malo poglej na netu.
nelly ,  stevard/stevardesa je odprta,
potrebujete nujno posojilo ??? Ste
ce se ne bos vračal
Povej kje lahko prevzamem, da
Nikki, kako si se pa
So vas peljali z džipi
...sam sem v tujini, kjer
mene tudi zanima kulinarični potep.
Sem še sama nekaj našla: http://www.slovenia.info/?gastronomske_prireditve=0&lng=1 http://www.napovednik.com/prireditve/kulinarika Se
Od  letališča Pamplona do SJPP
Super jaz tudi še čakam
mogoče katera  zainteresirana za avtobusni
Prodamo regrad 5eur po kili..danes
Mi smo bili tudi v
Prodam Lonely planet - Rusija,
Sedaj že imam letalsko karto
Matjaz! Slovenska abeceda:  A B
Prodam moško odločbo v Rožni
Še cenejši pa v Ugandi...
Mi smo šli z družino
nekdo, hvala za odgovor in
zadnjič smo bili v teh
jaz vem za borovničevo nedeljo
Z 2000 neto place je
Kako do ISIC izkaznice?
Obveščajte me o novostih in akcijah na moj e-mail...
STA potovanja Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@stapotovanja.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
09:00-17:00
T: 01/ 439 16 90
 
STA potovanja Nova Gorica
Tolminskih puntarjev 4
5000 Nova Gorica
novagorica@stapotovanja.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20


Kje nas najdete ...

09.04.2011 - 09.04.2015
07.05.2011 - 07.05.2015
02.04.2011 - 31.12.2015
Vse vstopnice »

© STA Potovanja. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™