Stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. V redu Več o piškotkih nastavljenih na strani.
Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Kontaktirajte nas
COOL akcije

Popotniški nasveti

Pomagaj nam izdelati e-knjigo s popotniškimi nasveti!

 

Nekje v vesolju prav gotovo obstaja Biblija za popotnike. Debela, prašna knjiga, v kateri je zapisano vse. Prav vse. Kaj spakirati v nahrbtnik in kako, da se ne bo zmečkalo. Kako se po tistem sumljivem včerajšnjem curryju iztrgati iz objema WC školjke. Kdaj rezervirati letalsko vozovnico, da ni prezgodaj ne prepozno. Kje kupiti najslajše sadje in kako hudiča se znajti v milijonskem mestu, ki nima ne repa ne glave.

 

Če slučajno kdo najde to knjigo, nam nam jo le pošlje, za vse ostale pa smo STA potovanja v sodelovanju z Micem in Katko (www.povsodjelepo.com), ki že eno leto potujeta po svetu, pripravili prav posebno akcijo, v kateri bomo skupaj z vašo pomočjo oblikovali e-različico te debele, prašne knjige.

 


 

Kaj je tvoja naloga?

Pomisli. Kaj so trije najbolj koristni, pametni in oh-in-sploh nasveti, ki jih lahko ti, kot avanturistični popotnik, predaš nekomu, ki tri dni pred svojim prvim potovanjem pravi: »Res nimam pojma kako bo. 'Maš kakšen nasvet?«

 

Nam jih zaupaš?

Naš cilj je, da zberemo 100 nasvetov. 50 jih bomo prispevali mi s pomočjo Mica in Katke, 50 pa jih bomo izbrali izmed vaših prispelih predlogov. Predloge pošlji na naslov: nasvet@stapotovanja.com.

 

O čem naj pišeš?

O čemerkoli. Vsak nasvet pride prav. Bolj kot bo konkreten, boljše za vse tiste, ki ga bodo prebrali. Piši o prehranjevanju na poti, o higieni, o javnih prevozih. O pogajanjih z domačini, ki ne znajo niti besedice angleško, o tavanju po ulicah, o zdravju. O vsem tistem, kar si se ti naučil »the hard way«, pa se ti zdi, da se lahko drugi popotniki temu izognejo.

 

Aha, kakšna je nagrada?

Knjiga bo brezplačna za vse, zato ti ne bomo obljubili »brezplačnega izvoda«, ti pa za tvoj prispevek ponujamo brezplačno kavico v našem STA Cafeju v Ljubljani. In seveda, seveda. Prav vsi boste pod svojim popotniškim nasvetom podpisani in ga boste lahko na futurističnem pametnem telefonu velikosti šolske table pokazali svojim pra-prav vnukom.

 

In še en primer popotniškega nasveta:

 

"Eden najlepših trenutkov na potovanju je tistih prvih deset sekund, ko stopiš skozi izhodna vrata na letališču. Vročina, vlaga, novi zvoki, vonjave, podobe. Kaj pa sedaj? Če ni lokalnih prevozov in je edina pot v mesto taxi, potem stopi na "departure" terminal. Tam namreČ taksisti odlagajo svoje stranke in se, če jih kdo ne ustavi, vrnejo v mesto "prazni". Cena taksija bo lahko tako z nekaj pogajanja znatno nižja, kot na "arrival" terminalu."

 

 Preverite še več ponudb
Jaz sem takoj za :-
ti bi pa rada gangbang
Zakaj je bila ukinjena? A
Tale "Kuba je fajn" NI moje
Oj. Lahko napišeš malo več.
če je 350 eur samo
Kuba je fajn ..
Oj! Če kdo išče prevoz
Ja seveda zase plačam. Tebi
a plačaš  ??? mal grdo
Jernej, Stanko je povedal svoje
http://foto-potepanja.blogspot.com/search/label/Burma
Ponujam prevoz iz LJ do
Pozdravljena July. Javi se mi
moram povedati, da sva bila
Istanbul za novo leto /
Ni nikogar, ki bi delal
Pozdravljeni,   Veste kdaj slučajno pošilja SUAŠ
Zal mi je, da si
da nadaljujem prejšnjo razlago S tem
A je kje kakšna punca,
pozdravljeni vsi skupaj na forumu Včeraj
Kako poteka rezervacija letalske karte?
Obveščajte me o novostih in akcijah na moj e-mail...
STA potovanja Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@stapotovanja.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
09:00-17:00
T: 01/ 439 16 90
 
STA potovanja Nova Gorica
Tolminskih puntarjev 4
5000 Nova Gorica
novagorica@stapotovanja.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20


Kje nas najdete ...

02.04.2011 - 31.12.2015
07.05.2011 - 07.05.2015
23.04.2011 - 01.03.2015
09.04.2011 - 09.04.2015
14.05.2011 - 24.02.2015
18.06.2011 - 01.03.2015
Vse vstopnice »

© STA Zagreb d.o.o.. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™